Home » Igre » Rani pristup Kerbal Space Program 2 razočarao fanove

Rani pristup Kerbal Space Program 2 razočarao fanove

Među ljubiteljima simulacija, Kerbal Space Program se smatra jednom od najboljih svemirskih igara ikada. Zajednica je tada željno iščekivala nasljednika, Kerbal Space Program 2, koji je počeo 24. februara 2023. u ranom pristupu na Steamu . Međutim, nastavak očigledno nije ispunio velika očekivanja fanova.

Uprkos ranom pristupu: igra je “nedovršeno sr**e”, kažu fanovi

Pošto je nakon objavljivanja, skoro 26.000 igrača igralo Kerbal Space Program 2 u isto vrijeme, ovaj broj je prilično brzo opao i prepolovio se u roku od 24 sata. U nedjelju ujutro, samo 6.000 igrača je istovremeno igralo titulu Early Access. Prosječna ocjena korisnika je trenutno “Uravnotežena”: od 7.030 recenzija, samo 51 posto je pozitivno – i za to postoji jasan razlog.

Igrači se uglavnom žale na to koliko je igra nedovršena. Čak i za naslov u ranom pristupu, ima previše grešaka i premalo sadržaja, zbog čega recenzije smatraju da je cijena od 50 eura za Kerbal Space Program 2 pljačka. Nemački igrač po imenu (bRC) f!r3fOx_ sažeo je probleme KSP 2 na sledeći način.

„Nedostaje njuh. Društvenost. Ni muzička pratnja ne pomaže. Napeto je. Sve u svemu, ne deluje kako treba. Ne mogu da razumijem šta se razvijalo godinama. Navodno, mnogi djelovi su napravljeni. već napravljeno i preuzeto od prethodnih djelova..Programeri prvog dijela su uključeni.Mora da su osjetili da ovo nije baš dosljedno.Zar nisu pravili poređenja sa prvim dijelom. Da li to nameravaju da urade? Niste sami testirali EA? Ne možete da živite tako daleko iza Meseca  da ne shvatite da nema poređenja sa KSP 1?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice