Home » Igre » Novi datum izlaska igre Sherlock Holmes:

Novi datum izlaska igre Sherlock Holmes:

Frogwares je nedavno potvrdio da se planirani datum izlaska Sherlock Holmes: The Awakened, remake kozmičkog horora, pomjeren na april zbog problema sa kojima se suočava ovaj studio iz Kijeva, a koji su izazvani Rusijinom invazijom na Ukrajinu. Sada je studio potvrdio novi datum izlaska.

Sherlock Holmes: The Awakened bit će dostupan malo više od mjesec dana od sada, 11. aprila. Frogwares je također objavio da je igra zlatna, odnosno da je sadržaj kompletno završen i igriva od početka do kraja, a da se sada developeri fokusiraju na finiširanje igre. Pogledajte najavni trailer za datum izlaska u nastavku.

Frogwares je također otkrio tri izdanja igre koja će biti dostupna prilikom izlaska. Standardno izdanje koštat će 39,99 dolara, dok će Deluxe izdanje koštati 49,99 dolara i uključivati ​​dodatne pakete sporednih misija i šest ekskluzivnih kostima (skinova). Konačno, premium izdanje će biti dostupno samo za PC i koštati 54,99 dolara, a osim svega što se nalazi u Deluxe izdanju, također će sadržavati digitalnu knjigu s umjetničkim radovima i soundtrack.

Kad se pojavi, Sherlock Holmes: The Awakened će biti dostupan za PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice