Home » Igre » Izvršni producent League of Legends napušta Riot Games

Izvršni producent League of Legends napušta Riot Games

Credits:Riot

Nepuna dva mjeseca nakon što je Riot Games objavio svoj MMORPG League of Legends, izvršni producent igre se povlači.

Danas je izvršni producent Greg Street objavio svoj odlazak iz tvrtke Riot Games na Twitteru. “Kombinacija osobnih i profesionalnih razmatranja odvela me ovim putem”, napisao je Street. “Prošle godine smo imali neke razorne osobne gubitke i želim biti bliže preživjeloj obitelji.”

Međutim, Street je osigurao obožavateljima tvrtke Riot da je spinoff MMO još uvijek u proizvodnji.

“MMO je u dobrim rukama i pravo je vrijeme da prenesem kormilo za sljedeću fazu”, napisao je. “Planiram ostati u razvoju igara i već mi je predstavljen niz uzbudljivih prilika. I bit ću s vama igrati Riot MMO kada izađe.”

Prema Riotovoj web stranici, Street se pridružio tvrtki kao vodeći dizajner igre za originalni League of Legends 2013. godine. League of Legends MMORPG najavio je 2020. godine putem tweet-a, iako je 2022. godine rekao da “nema jamstva” za izlazak igre. Naravno, League of Legends MMORPG nije jedini projekt vezan uz League of Legends kojeg Riot trenutno razvija. U januaru je procurio spinoff naziva Mageseeker: A League of Legends Story, a u prosincu prošle godine dobili smo još jedan pogled na nadolazeću borilačku igru League of Legends Project L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice