Home » Igre » Datum izlaska otkriven:PlayStation 6

Datum izlaska otkriven:PlayStation 6

Credits:Featured Image Credit: Rawpixel

Datum izlaska PlayStation 6 je otkriven zahvaljujući nedavno objavljenim službenim dokumentima koje je objavio Sony.

Prosječno, otkako je originalni PlayStation objavljen 1994. godine, Sony konzole obično imaju životni vijek od između 11 i 13 godina. Barem od PS1 do PS3. Najnoviji Sony izlasci, PS4 i PS5, traju od 2013. i 2020. godine. Prema PlayStation Lifestyle-u, curenje dokumenata ukazuje na to da Sony planira izdati PS6 nakon 2027. Dakle, ako su dokumenti tvrtke Sony vjerodostojni, PS5 bi mogao imati životni vijek od najmanje sedam godina, čime bi imao najkraći životni vijek od bilo koje generacije PlayStation konzola.

Na stranici 8 od 22 stranice dokumenta, Sony je rekao da Microsoft “planira nastaviti objavljivati igre Activision samo na PlayStationu do 2027. godine”.

Međutim, kao što je spomenuto u PlayStation Lifestyle članku, godina izlaska PS6 nije navedena u dokumentu. Ali, spajanjem informacija koje su dostupne, sugerira se izlazak nakon 2027. godine.

U srodnim vijestima, glasine govore da Naughty Dog radi na The Last of Us: Part 3 za PlayStation 6. Na prvi pogled, možda je malo zabrinjavajuće pomisliti da će PlayStation 5 završiti 2027. godine. Srećom, dolazak PS6 i ne bi trebao značiti odmah kraj PS5. Uostalom, s svakim izlaskom Sony konzole, prethodna generacija uvijek nastavlja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice