Home » Kući » Kako pronaći vodu i napraviti bocu u igri Sons of the Forest

Kako pronaći vodu i napraviti bocu u igri Sons of the Forest

Sinovima šume , ključno je da ostanete dobro nahranjeni i hidrirani za svoj opstanak. Iako su neka pića dostupna tokom igre, najefikasniji način da se izbjegne dehidracija je pronalaženje izvora vode. U ovom vodiču ćemo objasniti kako locirati vodu i izraditi tikvicu kako bismo osigurali da uvijek imate zalihe pri ruci.

Kako pronaći vodu u Sinovima šume

Ako igrate Sons of the Forest i žedni ste, najlakši način da se rehidrirate je da pronađete najbližu vodu, poput ribnjaka, potoka ili rijeke. Kada ga locirate, potražite plitak dio i zakoračite u njega kako ne biste morali plivati. Znat ćete da ste došli na pravo mjesto kada budete mogli pritisnuti tipku “E” da pijete direktno iz izvora,rijeke.

Ali ponekad ste možda daleko od izvora vode i bilo bi zgodnije imati nešto za nošenje vode. Tu dolazi boca! Samo je napravite jednom i nosite je sa sobom, i uvijek ćete imati vodu pri ruci kada vam zatreba.

Kako napraviti pljosku u igrici Sons of the Forest

Možete jednostavno izraditi bocu umjesto da stalno idete naprijed-nazad do izvora vode kako biste utažili žeđ u igri. Lakše je i mnogo praktičnije. Možete ga kreirati pronalaženjem 3D štampača u podzemnoj pećini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice