Home » Serije/filmovi » Shigeru Miyamoto ne otkriva kada će biti sljedeća Mario igra

Shigeru Miyamoto ne otkriva kada će biti sljedeća Mario igra

Shigeru Miyamoto neizbježno bude upitan kada je sljedeća Mario igra tokom promocije za The Mario Super Bros. Movie, i on uvijek ima spremne stidljive odgovore.

Tokom intervjua za Variety, nakon što je anketar pitao kada možemo očekivati sljedeću Mario igru, Miyamoto odgovara: “Molim vas, ostanite sa nama i pratite buduće Nintendo Directs konferencije.”

Znači li to Nintendo Direct u bliskoj budućnosti ili Nintendo Direct sljedeće godine? Ili možda godinu dana kasnije? Niko ne zna. To je savršen odgovor. Miyamotu je postavljeno slično pitanje tokom intervjua za IGN, a on je odgovorio: “Nintendo uvijek radi na Mariju.”

Mario je Nintendova najveća IP adresa, tako da igrači vjerovatno ne moraju da brinu da sljedeća Mario igra neće doći – samo je pitanje kada, nešto na što Miyamoto još uvijek nema odgovor za igrače.

U GameSpotovoj recenziji filma The Super Mario Bros., kritičar Phil Owen dao je filmu 8/10. “Ljudi imaju razne vrste emocionalnih previranja u vezi sa ovim novim Super Mario Bros. filmom od trenutka kada je objavljeno da će zvijezda Čuvara galaksije i Lego filma Chris Pratt dati glas Mariju”, rekao je Owen. “Sve to škrgutanje zubima je bilo uzalud. Film Super Mario Bros. je i prilično smiješan i jednostavno lijep – ovaj film je praznik za oči.”

Film Super Mario Bros. izlazi u kina 5. aprila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice