Home » Igre » Aliens: Dark Descent – borite se protiv Ksenomorfa

Aliens: Dark Descent – borite se protiv Ksenomorfa

Aliens: Dark Descent

U igri Aliens: Dark Descent, zapovjedite odredom prekaljenih kolonijalnih marinaca da zaustave zastrašujuću epidemiju Ksenomorfa na Planeti Lethe. Vodite svoje vojnike u borbi u realnom vremenu protiv legendarnih Xenomorfa, odmetnutih operativaca iz nezasitne korporacije Weyland-Yutani i mnoštva užasnih stvorenja koja su nova u franšizi Alien.

Vi ste komandant. Oni su tvoje oružje.

Infiltrirajte se na velike otvorene nivoe i uništite neprijatelje sa svojim odredom, slajući naređenja strateški i intuitivno pritiskom na dugme. Pažljivo hodajte, jer je smrt trajna i vaši neprijatelji će prilagoditi svoju taktiku vašim akcijama dok vas love. Iskovajte jedinstvene puteve za preživljavanje, otkrivajući prečice, kreirajte sigurne zone i postavljajte tragače pokreta u postojanom svijetu u kojem vaše akcije zauvijek utiču na nivoe.

Prilagodite svoj tim izborom različitih klasa. Podignite nivo i specijalizirajte svoje vojnike sa jedinstvenim sposobnostima i arsenalom oružja, oklopa i pogodnosti za misije s visokim ulozima na podmukloj teritoriji. Razvijte svoju bazu za istraživanje nove tehnologije i još više poboljšajte svoj tim.

Upravljajte svojim resursima mudro i preuzmite proračunate rizike kako biste nadmudrili najsmrtonosnije stvorenje s kojim se čovječanstvo ikada suočilo. Možete li vi i vaš tim zaustaviti epidemiju prije nego što bude prekasno?

Platforme: PS5, PS4, XS, XONE, PC

Datum objave: 20.06.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice