Home » Igre » Novi trejler za Horizon Forbidden West: Burning Shores

Novi trejler za Horizon Forbidden West: Burning Shores

Uoči datuma izlaska 19. aprila, Sony i Guerrilla Games su u petak podijelili novi trejler za Horizon Forbidden West: Burning Shores.

DLC bi trebao ispričati sljedeće poglavlje Aloyine priče. Trailer nudi svjež pogled na Burning Shores, vulkanski arhipelag koji je nekada bio dom Los Angelesa. Također ćemo pobliže pogledati borbu protiv šefa Metal Devil-a koja je bila predstavljena na kraju najavnog trejlera koji je Sony i Guerrilla objavio prošle godine.

Ta bitka je jedan od razloga zašto Horizon Forbidden West: Burning Shores neće biti dostupan na PlayStationu 4, iako možete igrati originalnu igru na Sonyjevoj posljednjoj generaciji konzole. “Ruševine gradskog pejzaža LA-a i njegove okoline su vrlo detaljne i zahtijevaju puno procesorske snage, kao i brzu tehnologiju striminga da bi ispravno funkcionisale,” rekao je direktor igre Horizon Forbidden West Mathijs de Jonge za PlayStation Blog prošlog mjeseca. Dalje je dodao da postoji “posebna scena bitke koja zahtijeva MNOGO memorije i procesorske snage.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice