Home » Serije/filmovi » Arnold Schwarzenegger u novoj Netflix-ovoj seriji

Arnold Schwarzenegger u novoj Netflix-ovoj seriji

Netflix je objavio službeni trejler za FUBAR, novu akcionu seriju u kojoj glumi Arnold Schwarzenegger u svom prvom redovnom TV pojavljivanju. Serija je inspirisana njegovim hit filmom True Lies iz 1994. godine, a trebalo bi da počne sa emitovanjem 25. maja.

U FUBAR-u, Schwarzenegger glumi oca koji zajedno sa svojom kćerkom (koju glumi Monica Barbaro) otkriva da su godinama tajno radili kao operativci CIA-e, a njihov odnos je izgrađen na lažima. Primoran da se udruži kao partneri, serija obećava istraživanje univerzalne porodične dinamike u globalnoj pozadini špijuna, akcije i humora.Barbaro, poznata po ulozi u Top Gun Mavericku, bila je poznata kao jedna od rijetkih glumaca koji nisu iskusili mučninu tokom intenzivne vježbe letačke obuke za taj film. Ovdje će se boriti protiv 76-godišnjeg legendarnog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije.

“Gdje god da odem, ljudi me pitaju kada ću raditi još jednu veliku akcionu komediju kao što je Istinite laži. Pa, evo je”, rekao je Schwarzenegger u izjavi. “FUBAR će vas razbiti i nasmijati – i to ne samo na dva sata. Dobićete cijelu sezonu. Bila je radost… pružiti mojim fanovima upravo ono što su čekali.”

FUBAR, serija od osam epizoda, uključuje glumačku ekipu uključujući Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris i Fabiana Udenio. Izvršni producenti serije su Schwarzenegger, Adam Higgs i Scott Sullivan, kao i David Ellison iz Skydancea, Dana Goldberg i Bill Bost.

FUBAR bi trebao početi streamanje na Netflixu 25. maja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice