Home » Igre » Minecraft Legends

Minecraft Legends

Nova igra Minecraft Legends – međuplatformski multiplayer akcijsko-strateška igra s Piglinima iz Nethera

Igra Minecraft Legends, koju je razvila firma Mojang Studios, sada je dostupna na različitim platformama kao što su Xbox Series X|S i Xbox One konzole, PC preko Steama, Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Game Pass za konzolu i PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, te Gaming Hubu na određenim modelima Samsung Smart televizora.

Ova igra nudi međuplatformski multiplayer na svim navedenim uređajima. Uz Mojang, Blackbird Interactive tim, osnovan od strane bivših zaposlenika Relic Entertainmenta koji su radili na igrama poput Homeworlda i Company of Heroes, radio je na razvoju ove potpuno nove akcijsko-strateške igre smještene u svijet Minecrafta.

Radnja se odvija u Overworldu koji je invadiran od strane Piglina iz Nethera.

Igrači će morati voditi svoje savezničke heroje u borbi i obrani sela te napadima na protivničke utvrde. Važno je pametno iskoristiti prednosti i mane koje svaki saveznički heroj ima. Igrači također moraju paziti na opskrbu resursima i istraživati okoliš koji se svaki put generira na novi način. Minecraft Legends je dostupan putem PC Game Passa. Microsoft je pokrenuo posebnu promociju za nove korisnike, nudeći 3 mjeseca za samo 1 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice