Home » Serije/filmovi » Serija Big Mouth dobiva posljednju sezonu

Serija Big Mouth dobiva posljednju sezonu

Netflixova animirana serija Big Mouth dobiva posljednju sezonu 2024. godine

Netflix najavio osmu i posljednju sezonu svoje popularne animirane humoristične serije za odrasle Big Mouth. Posljednja sezona, koja će se emitovati 2024. godine, činiće Big Mouth najdužom originalnom serijom u istoriji Netflixa sa ukupno osam sezona. Spinoff serija Big Mouth Ljudski resursi će također završiti nakon druge sezone, koja će biti premijerno prikazana u narednim mjesecima. Kreativni tim iza serije, Brutus Pink, nedavno je obnovio svoj cjelokupni ugovor o sadržaju s Netflixom.

Big Mouth je inspirisan detinjstvom zvijezda serije Nicka Krolla i Andrewa Goldberga, a prati grupu prijatelja koji prolaze kroz izazove puberteta, ljudske seksualnosti i odrastanja sa duhovitim pogledom na nespretnost adolescencije. Serija je postala popularna na Netflixu, sakupivši više od milijardu sati gledanja i dosegavši Netflix Top 10 u 29 zemalja. Big Mouth uključuje glasove ansambla uključujući Krolla, Johna Mulaneya, Mayu Rudolph, Jordana Peelea, Jasona Mantzoukasa, Freda Armisena i Jenny Slate.

Posljednja sezona Big Moutha poslužit će kao ispraćaj za obje serije. Kroll je izjavio kako je potrebno osam godina da se dovrši priča o adolescenciji, a Big Mouth je ostvario tu misiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice