Home » Igre » Popis PlayStation Plus igara za maj

Popis PlayStation Plus igara za maj

Leakeri su nedavno otkrili popis PlayStation Plus igara za maj, unatoč tome što je Sony odlučio zadržati tajne sve do službenog objavljivanja. Ove mjesečne igre uključuju GRID Legends za PS5 i PS4, Chivalry 2 za PS5 i PS4, te Descenders – ekstremnu sportsku igru koja je također dostupna na obje konzole. Iako ove igre nisu baš najatraktivniji izbor, postoji veća vjerojatnost da niste igrali barem jednu od ovih igara.

GRID Legends je izdan prošle godine i pruža uzbudljivo iskustvo utrka, dok je Chivalry 2 multiplayer akcijska igra koja je bila popularna na PC-ju, ali se nadamo da će postati jednako popularna i na PlayStationu. Descenders je biciklistička igra koja je izuzetno zabavna i koja će zasigurno zadovoljiti sve one koji vole ekstremne sportove.

Iako neki igrači neće biti oduševljeni izborom ovih igara, s obzirom na to da su u prethodnim mjesecima PlayStation Plus igre uključivale nove i visokobudžetne naslove, poput Battlefielda 2042, ekspanzije za Destiny, Meet your Maker i mnogih drugih, ovo je još uvijek pristojna ponuda za svibanj.

Službeno objavljivanje PlayStation Plus igara za svibanj će uslijediti u narednim satima, a igre će biti dostupne od 2. maja. Ako već niste, svakako iskoristite ovu priliku da isprobate ove igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice