Home » Igre » Recenzije za novu Star Wars igru Jedi: Survivor

Recenzije za novu Star Wars igru Jedi: Survivor

Nova Star Wars igra Jedi: Survivor dobiva pohvale za priču i likove, ali kritizira se zbog tehničkih problema

Star Wars Jedi: Survivor, nova igra EA i Respawn Entertainment-a, izlazi u petak, 28. travnja, ali su recenzije već dostupne dva dana prije lansiranja. Većina velikih svjetskih medija je oduševljena novim Star Wars naslovom, koji predstavlja bitan iskorak u odnosu na prethodnika, Fallen Order. Nakon 55 recenzija, prosječna ocjena na Open Criticu iznosi 86/100, što je značajan napredak u odnosu na prosječnu ocjenu prethodnika od 75%.

Kritičari se univerzalno hvale sjajnom pričom i likovima te eliminacijom backtrackinga u sustavu napredovanja u odnosu na prethodnika. Međutim, kritike su usmjerene prema tehničkim problemima poput neujednačenog broja sličica u sekundi, pop-ina i zakašnjelog učitavanja tekstura, a igra nije imuna ni na rušenja.

Iako postoje tehnički problemi, Jedi: Survivor je prema kritičarima jedna od najboljih Star Wars igara. VGC mu dodjeljuje maksimalnih 5 zvjezdica, hvaleći izvedbu Camerona Monaghana kao Cala Kestisa te naglašavajući da su svi likovi odlično napisani.

Eurogamer smatra da je igra zabavna, ali zamjera joj nedostatak fokusa, dok Gamespot kritizira borbu i smatra da bi bila zabavnija da se dopušta korištenje više od dva stancea istovremeno.

Game Informer je najizdašniji s ocjenom 9.25 od 10, zaključujući da je Jedi: Survivor odlično uhvatio bit Star Warsa i radi to bolje od prethodnika u svakom pogledu.

Hoćete li igrati Jedi: Survivor na lansiranju, kasnije ili vas igra uopće ne zanima, odlučite sami. Igra će biti dostupna na PC, PS5 i XSX/S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice