Home » Igre » Cities: Skylines II – Nastavak simulacije

Cities: Skylines II – Nastavak simulacije

fotografija:GameSpot

Cities: Skylines II – Novi nastavak simulacije za graditelje gradova

Cities: Skylines II je novi nastavak popularne simulacije iz 2015. godine, koja se uskoro vraća s još većim i realističnijim gradovima. Novi nastavak dopušta igračima da stvaraju i održavaju svoje snove o modernim gradovima, uz potpuno realizirane prometne i ekonomske sustave. Igra nudi obilje mogućnosti prilagodbe i napredne mogućnosti modifikacije, te će vjerno slijediti svoj prethodnik u pogledu duboke i sveobuhvatne simulacije koja prihvaća i nove i iskusne igrače.

Od malog sela do velikog grada iz snova je moto Cities: Skylines II. Igrači će moći pratiti kako njihov grad raste od skromnog sela do užurbane metropole, dok doživljavaju duboku i sveobuhvatnu simulaciju. Igrači će imati mogućnost graditi svoje gradove na PC-u, Xbox Series S/X i PlayStationu 5.

Ovaj finski studio obećaje najrealističniju gradnju gradova, koja će biti dostupna kasnije ove godine. Zbog potpuno realiziranih prometnih i ekonomskih sustava, kao i mogućnosti prilagodbe i naprednih mogućnosti modifikacije, očekuje se da će Cities: Skylines II postati hit kod ljubitelja simulacijskih igara. Sada je samo pitanje vremena kada će igrači moći stvoriti svoje vlastite metropole iz snova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice