Home » Igre » Najnoviji lažni trejler za GTA 6 izaziva pažnju igrača

Najnoviji lažni trejler za GTA 6 izaziva pažnju igrača

Novi Lažni Trejler za GTA 6 Privlači Pažnju Igrača

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Da li se sjećate nedavnih spekulacija o tome kako će GTA 6 biti prikazan 17. maja? Bez obzira na to što je igra možda bila prikazana, javnost nije imala nikakve informacije jer se to navodno dogodilo “iza zatvorenih vrata”. Tako je cijela uzbuđenost bila uzaludna.

Međutim, 19. maja se dogodila još jedna situacija koja je privukla pažnju – objavljen je još jedan lažni trejler za GTA 6. Treba napomenuti da ovaj video nije potpuno lažan jer je jasno istaknuto da je riječ o fan-made sadržaju. No, zanimljivo je da ovaj video oponaša materijale iz GTA 6 koji su se prošle jeseni pojavili na internetu.

Autor videa, poznat kao 12th Hour, pokušao je uhvatiti stil režiranja promotivnih videa Rockstar Gamesa, što rezultira prezentacijom sličnom trejlerima za GTA 4 i GTA 5. Izrada ovog videa navodno je trajala čak 200 dana, a rezultat je vrlo zanimljiv. Nije iznenađujuće da je video privukao više od 1,3 miliona pregleda.

Naravno, još jednom moramo naglasiti da ovo nije pravi trejler za GTA 6, ali kada se radi o lažnim trejlerima za tu igru, ovo je vjerovatno najbolji koji smo dosad vidjeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice