Home » Serije/filmovi » Barbie otkriva ružičasti svijet kao nikada do sada

Barbie otkriva ružičasti svijet kao nikada do sada

Barbie film koji će vas oduševiti – Pogledajte finalni trailer!(Tako kaže internet )

Da li ste ljubitelj Barbie ili možda imate suprotan stav prema njoj? Bez obzira na to, imamo sjajnu vijest za vas! Konačno je dostupan online finalni trailer za najuzbudljiviji film ovog ljeta – ‘Barbie’. Ovaj trailer donosi jedinstven pogled na ružičasti svijet Barbike kao nikada do sada.

Ovaj film je plod uspješne saradnje redateljice Grete Gerwig i sjajnih glumaca. U glavnim ulogama nalaze se Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken. Radnja filma prati Barbie koja živi u svom Barbie svijetu ispunjenom plastičnim kućicama, automobilima, savršeno izvajanim trbušnjacima i visokim petama. Međutim, kada se suoči s neobičnim problemima, njena savršena stvarnost počinje pucati. Iznenada, iz tuša teče hladna voda, a Barbie počinje razmišljati o prolaznosti. Da stvar bude gora, čak su joj i stopala postala – ravna!

Kako bi otkrila šta se događa, Barbie mora otputovati u stvarni svijet, a Ken joj se pridružuje na tom uzbudljivom putovanju. Međutim, njihov dolazak u stvarni svijet ne prolazi najbolje jer kreće potjera u kojoj Mattel pokušava vratiti Barbie u njenu kutiju.

Osim nevjerojatne priče, u filmu se pojavljuje i impresivan ansambl zvijezda. Pored Margot Robbie, vidjet ćemo i Dua Lipu, Emmu Mackey, Issu Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Annu Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicol Coughlan, Alexandru Shipp i Ritu Arya u ulogama barbika. Ryana Goslinga kao Kena pratit će Simu Liu, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans, dok uloge ljudi tumače Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.

Ovaj film obećava da će nas zabaviti i iznenaditi. Ako ste oduvijek bili Barbie fan ili jednostavno želite dobru zabavu, ne propustite gledati finalni trailer za film Barbie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice