Home » Igre » Novi Valorant Team Deathmatch mod

Novi Valorant Team Deathmatch mod

Novi Valorant Team Deathmatch mod – Dolazak u bliskoj budućnosti

Riot Games najavljuje uzbudljiv novitet za sve fanove Valoranta – dolazi novi Team Deathmatch mod koji će obogatiti iskustvo igranja u ovom popularnom FPS-u.

U nedavnim Dev Diaries, programeri Valoranta su otkrili nekoliko glavnih informacija o budućnosti igre. Jedna od najzanimljivijih vijesti je da nas očekuju dva nova agenta koji će biti dostupni do kraja 2023. godine. Jedan od njih je Sentinel, agent koji će imati sposobnosti za zaustavljanje protivnika i privlačenje njihove pažnje, dok će drugi biti Duelist.

Uz to, u videu je potvrđen dolazak Team Deathmatch moda u Valorant. Već u januaru, izvršna producentica Valoranta, Anna Donlon, je nagovijestila ovaj mod, a sada je direktor igre, Andy Ho, otkrio više detalja o tome.

Sada ćemo se osvrnuti na karakteristike i datum izlaska Valorant Team Deathmatch moda.
Datum izlaska Valorant Team Deathmatch moda je planiran zajedno s Epizodom 7. Iako precizan datum izlaska nove epizode još nije objavljen od strane Riot Gamesa, očekuje se da će to biti 27. juna.

Andy Ho je obećao da će ovaj novi “brzi” način igranja uključivati taktičku igru oružjem iz cjelokupnog arsenala, zajedno s agentima i njihovim specifičnim sposobnostima. Također će biti dostupne nove mape dizajnirane posebno za Team Deathmatch, koje neće biti dio takmičarskog režima.

Epizoda 7 će također omogućiti igračima da otključaju dodatke iz prethodnih Battle Pass-ova. Ovo će biti posebna prilika za fanove da dođu do predmeta kao što je Ruin Bodež, koji su možda propustili u ranijim sezonama.

Valorant tim radi naporno kako bi pružio svojim igračima još bolje iskustvo, a dolazak Team Deathmatch moda je samo jedan od načina na koji će to postići. Jedva čekamo da isprobamo ovaj novi mod i istražimo sve njegove mogućnosti. Pratite Valorant novosti kako biste bili u toku sa svim detaljima i pripremili se za uzbudljive avanture koje dolaze.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice