Home » Serije/filmovi » Dwayne Johnson se vraća u franšizu “Brzi i žestoki”

Dwayne Johnson se vraća u franšizu “Brzi i žestoki”

Dwayne Johnson se vraća u franšizu “Brzi i žestoki” u novom spinoff filmu

Dwayne Johnson je potvrdio da će reprizirati svoju ulogu Lukea Hobbsa u neimenovanom spinoff filmu franšize “Brzi i žestoki”. Glumac je ovu vijest podijelio putem svog Twitter naloga, izražavajući oduševljenje reakcijama fanova na povratak Hobbsa u nadolazećem filmu “Fast X”. Također je najavio da će taj film, pod nazivom “HOBBS”, služiti kao novo poglavlje i priprema za drugi dio “Fast X”.

Ova objava glumca uslijedila je nakon što je iznenadio fanove svojim pojavljivanjem u završnim naslovima desetog filma franšize, “Fast X”, koji je nedavno stigao u kina. Dwayne Johnson je do sada glumio Lukea Hobbsa u četiri filma “Brzi i žestoki” od 2011. do 2017., uključujući i spinoff “Hobbs & Shaw” iz 2019. godine, u kojem je glumio zajedno s Jasonom Stathamom.

Važno je napomenuti da je Dwayne Johnson također javno izjavio da je okončao svoj dugotrajni sukob s glumcem Vinom Dieselom, koji je producent i također glumi u filmovima “Brzi i žestoki”. Johnson je istaknuo da će ubuduće surađivati s Dieselom s bratstvom i odlučnošću kako bi se brinuli o franšizi, likovima i obožavateljima koje vole.

Sukob između Johnsona i Diesela započeo je 2016. godine nakon što je Johnson na Instagramu nazvao neke od svojih muških kolega “slatkim guzicama” tijekom snimanja filma “Sudbina bijesnog” iz 2017. godine. No, Johnson je sada naglasio da su se pomirili i da će zajedno raditi na “Fast X”.

Ova vijest će sigurno oduševiti obožavatelje franšize “Brzi i žestoki” i s nestrpljenjem očekuju novi spinoff film s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice