Home » Igre » Stranger Things VR: Postanite negativac u igri

Stranger Things VR: Postanite negativac u igri

Stranger Things VR: Igrajte iz perspektive negativca u uzbudljivoj novoj igri

Dragi ljubitelji serije Stranger Things, imamo sjajne vijesti za vas! Ove jeseni stiže VR igra koja će vam omogućiti da istražite svijet Stranger Things iz potpuno nove perspektive. Igra, koja je u razvoju za Meta Quest 2/3, nosi naziv Stranger Things VR i omogućit će vam da se suočite s avanturom iz ugla negativnog lika četvrte sezone – Henryja Creela, poznatog kao Vecna.

Ova jedinstvena VR igra pružit će vam priliku da zaigrate iz prvog lica, koristeći moć telekineze kako biste se borili protiv protivnika na nevjerojatan način. Moći ćete razbacivati neprijatelje, gušiti ih i koristiti brojne druge moći. Međutim, postavlja se pitanje kako opravdati igru u kojoj igramo kao lik koji želi ubiti maloljetnike.Developeri su smislili kreativno rješenje. Uz kontrolu nad Vecnom, imat ćete priliku preuzeti kontrolu i nad drugim likovima koje on opsjeda, kao što su Will Byers i Billy Hargrove. Dok su ti likovi pod utjecajem Vecne, igrač će imati mogućnost pružiti otpor i sabotirati Vecnu prije nego što se suoči s Eleven u finalnom obračunu.

Koncept ove igre zvuči izuzetno ambiciozno i intrigantno. Pitanje je može li razvojni tim Tender Claws ostvariti taj koncept na kvalitetan način. Imamo povjerenja u njihove vještine i stručnost. Radujemo se otkrivanju detalja i više informacija o ovoj uzbudljivoj igri kasnije ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice