Home » Igre » Assassin’s Creed Nexus: Prva VR Assassin’s Creed

Assassin’s Creed Nexus: Prva VR Assassin’s Creed

Ubisoft najavljuje revoluciju u serijalu Assassin’s Creed sa svojom prvom VR igrom.

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

S nestrpljenjem moramo čekati premijerni prikaz koji će se održati na prezentaciji Ubisoft Forward 12. juna. Ali, sada imamo barem jednu potvrdu – igra će se doista zvati Assassin’s Creed Nexus, kao što se već neslužbeno šuškalo.

Prema ranijim glasinama, Assassin’s Creed Nexus bit će značajno drugačija od prethodnih igara u serijalu. Bit će podijeljena na misije i donijet će nam mogućnost igranja s više različitih likova, među kojima će se naći poznati assassini poput Ezia, Connora i drugih.

Šanse su velike da će ova igra biti izvedena iz perspektive prvog lica, što predstavlja novost za serijal. Iako smo već vidjeli neke sekcije u prvom licu u igrama poput AC Revelationsa i Black Flaga, ovo će biti prvi put da ćemo cijelu igru doživjeti iz tog uglaa.

Iz Ubisofta su potvrdili da ekskluzivno razvijaju Assassin’s Creed Nexus za VR, što znači da je nećemo moći igrati na tradicionalan način. Prema prvim informacijama, čini se da će igra biti privremeno ekskluzivna za Meta Quest uređaje (2 i 3), donoseći nam vrhunski doživljaj u virtualnoj stvarnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice