Home » Igre » Naslov: Bellwright – Novo srednjovjekovno preživljavanje iz tima iza posljednje oaze

Naslov: Bellwright – Novo srednjovjekovno preživljavanje iz tima iza posljednje oaze

Nedavno su igrači širom svijeta bili opčinjeni čarima igre “Last Oasis”, koja je izazvala pravu buru emocija među igračkom zajednicom. Ali ovoga puta dobijamo novu igru ​​iz istog studija, Bellwright, koja obećava da će unijeti svježinu u svijet srednjovjekovnog preživljavanja. Za one koji traže ozbiljniji pristup preživljavanju, Bellwright bi mogao biti odgovor na njihove molitve.

 

Bellwright: Izgradnja carstva iz pepela

Ranije ovog ljeta, sreća je doprla do gejmera širom svijeta kada su imali priliku isprobati Bellwrightov demo na Steam Next Fest-u. I solo igrači i oni koji vole kooperativno igranje bili su impresionirani. Ova igra nudi mogućnost izgradnje vlastitih domova, kao i naselja koja će naseljavati lokalno stanovništvo. Ali ono što Bellwrighta izdvaja od ostalih igara za preživljavanje je njegova duboka priča.

Optužen za zločin: počinjete od ničega

Priča igre počinje kada ste lažno optuženi za ubistvo princa i osuđeni na smrt. Vi, kao igrač, počinjete od nule, suočavajući se sa izazovima koji su pred vama. Vaš krajnji cilj je izgraditi vlastito carstvo i voditi vojsku u bitku protiv zavjere koja vreba na samom vrhu kraljevstva.

Igra sa sirovim elementima preživljavanja

“Lovi, sakupljaj, gradi i razvijaj se” – ovo su ključne petlje igranja koje će mnogi igrači prepoznati iz Last Oasis-a i koje volimo. Ali Bellwright će otići korak dalje dodavanjem elemenata diplomatije i RPG-a. Moći ćete okupiti prave ljude s pravim znanjem u razvoju tehnologija i upravljanju gradovima, stvarajući tako jedinstvenu dinamiku igre.

Kada možemo očekivati ​​Bellwrighta?

Za sve vas koji jedva čekate da igrate Bellwrighta, dobra vijest je da će igra biti objavljena u ranom pristupu ovog decembra, ekskluzivno na Steamu. To znači da ćete se moći pridružiti zajednici igrača i zajedno izgraditi carstvo, suočavajući se s izazovima srednjovjekovnog svijeta.

Sada kada smo vas obavijestili o ovoj predstojećoj utakmici, vrijeme je da okupite svoj klub i pripremite se za uzbudljivo putovanje u prošlost sa Bellwrightom. Pratite nas jer ćemo vas i dalje obavještavati o svim novostima i detaljima o igri kako budu izašli. Zajedno ćemo istražiti ovo novo srednjovjekovno iskustvo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice