Home » Igre » Najavljeni su Novi Komandosi: Commandos Origins donosi Nostalgiju i Mogući Hit

Najavljeni su Novi Komandosi: Commandos Origins donosi Nostalgiju i Mogući Hit

Dugih dvadeset godina čekali smo na ovaj trenutak – povratak legendarne taktičke serije, Commandos. I konačno, evo ga – Commandos: Origins najavljen je za 2024. godinu, donoseći nam nostalgiju i obećavajući da će biti potencijalni hit za gejmere.

Credit: Kalypso Media

Dugih dvadeset godina čekali smo ovaj trenutak – povratak legendarne taktičke serije Komandos. I konačno, evo ga – Commandos: Origins je najavljen za 2024. godinu, donosi nostalgiju i obećava da će biti potencijalni hit za igrače.

Nostalgija za zlatnim dobom

Za sve nas koji smo odrasli uz originalne igre Commandos, ovaj povratak je prava poslastica. Commandos: Origins će nas vratiti u zlatno doba taktičkih igara, s klasičnom izometrijskom perspektivom i omiljenim likovima. Zelena beretka, saper, snajperist, vozač, marinac i špijun – svi se vraćaju da nas još jednom zadive svojim vještinama i osobinama.

Različite mogućnosti misije

Igra će sadržavati desetak misija koje će igrači moći riješiti na različite načine, pružajući duboko iskustvo i mogućnost eksperimentiranja s različitim taktikama. Hoćete li se odlučiti za tihi pristup ili praviti buku kako biste zbunili svoje neprijatelje? Sve zavisi od vas i vaše strategije.

Igranje sa prijateljima

Jedna od uzbudljivih novih funkcija u Commandos: Origins je mogućnost igranja sa prijateljima. Igrači će moći sarađivati ​​u parovima, bilo na mreži ili na lokalnom podijeljenom ekranu. Ovo će otvoriti nove dimenzije taktičkog iskustva, omogućavajući vam da zajedno razmišljate i koordinirate svoje poteze kako biste prošli kroz teške misije.

Dolazi na PC, PlayStation 5 i Xbox Series

Commandos: Origins će biti dostupan na različitim platformama, uključujući PC, PlayStation 5 i Xbox Series. Osim toga, dobra vijest za pretplatnike Xbox Game Pass-a je da će igra biti dostupna od prvog dana, što znači da ćete moći da je isprobate besplatno ako ste pretplatnik.

U zaključku, Commandos: Origins pruža nostalgično iskustvo za ljubitelje serije i obećava da će biti potencijalni hit među igračima. Ne propustite povratak ovih legendarnih komandosa kada igra stigne 2024.

Za više gaming vijesti i informacija o ovom i drugim igrama, pratite nas na našoj facebook stranici NORMALICA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice