Home » Igre » Red Dead Redemption 2 PC bug riješen

Red Dead Redemption 2 PC bug riješen

Red Dead Redemption 2 upravo je dobio veliko ažuriranje koje smo čekali na PC-u.

Izdan 2019., Red Dead Redemption 2 jedno je od najpopularnijih izdanja Rockstar Gamesa posljednjih godina. Pet godina nakon lansiranja, mnogi fanovi se slažu da RDR2 izgleda bolje od 99% novih igara danas.

Međutim, nažalost, neki igrači nisu mogli igrati Rockstarovu epsku vestern avanturu, a sve zahvaljujući bugu koji je razbio igru na računalu prilikom pokretanja igre putem Rockstar Games Launchera koristeći Windows 11.

Dotični bug je ažuriranje verzije Windowsa 11 KB5023774 koje je spriječilo pokretanje igre. Dakle, ovo je doslovno bug koji razbija igru. Nažalost, umjesto da izda zakrpu za rješavanje problema, Microsoft je obavijestio igrače da “nadograde na Windows 11, verziju 22H2”.

Naravno, ažuriranje  Windows 11 na ovu verziju bilo bi brzo i jednostavno rješenje. Međutim, ako igrač preferira verziju Windowsa 11 koju već ima, možda neće htjeti ažurirati OS na onu koju bi smatrao manje prikladnom.

Srećom, kako izvještava bleepingcomputer.com, Rockstar Games je pronašao zaobilazno rješenje tako da igrači konačno mogu uživati u Red Dead Redemption 2 kada se podižu putem pokretača preko Windowsa 11.

Rockstar Games je objavio ažuriranje za rješavanje problema, a bilješke o zakrpama navode: “Poboljšana su stabilnost Rockstar Games Launchera.” Očito, te bilješke o zakrpama su vrlo nejasne, ali nadamo se da je problem sada riješen barem za većinu igrača.

Ako ništa drugo ne uspije, ažuriranje OS-a na verziju Windows 11 22H2 može biti jedini način za neke da igraju Red Dead Redemption 2.

“Ako ste zainteresirani za prijelaz na Windows 11, verziju 22H2, otvorite postavke Windows Update i odaberite Provjeri ažuriranja. Ako je vaš uređaj spreman, vidjet ćete opciju za preuzimanje i instalaciju”, rekao je Microsoft.

Red Dead Redemption 2 je sada dostupan za PC, PlayStation i Xbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice