Home » Igre » Diablo 4: Tačni datumi izlaska

Diablo 4: Tačni datumi izlaska

Blizzard je potvrdio tačne termine lansiranja Diablo 4 za early access verziju i puni lansiranje.

Sada kada je Diablo 4 beta završena, fanovi igre žele znati kada će sljedeći put moći igrati. U tweetu, predsjednik Blizzarda Mike Ybarra otkrio je termine za otključavanje dvije sedmice prije lansiranja 6. juna. Ovo će nedvojbeno biti od pomoći ako želite biti sigurni da je igra spremna,za vaš povratak u Sanctuary što je ranije moguće.

Osobe koje prednaruče Diablo 4 Deluxe ili Ultimate Edition dobit će pristup igri u četvrtak, 1. juna u 4:00 PM PDT / 2. juna u 12:00 AM BST / 2. juna u 8:00 AM KST.

Ako ne prednaručite jednu od tih verzija, moći ćete igrati od 5. juna u 4:00 PM PST / 6. juna u 12:00 AM BST / 6. juna u 8:00 AM KST.

Blizzard još nije otkrio vrijeme pred-učitavanja za Diablo 4, što ćete željeti znati kako biste igru preuzeli prije lansiranja, ali sigurni smo da ćemo dobiti više informacija bliže tom junskom datumu lansiranja. Kao što se ispostavilo, također smo dobili (neoficijalne) informacije o dataminingu Diablo 4-themed World of Warcraft događaja koji će se vjerojatno pojaviti oko juna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice