Home » Igre » Need for Speed Unbound dolazi na Xbox i PC

Need for Speed Unbound dolazi na Xbox i PC

Need for Speed Unbound dolazi na Xbox i PC Game Pass: Novosti i ažuriranja

Novi sadržaj dolazi na Xbox i PC Game Pass pretplatničke usluge, a jedna od najuzbudljivijih igara koja će biti dostupna je Need for Speed Unbound. Ova popularna utrka pola godine nakon svog izlaska pridružuje se EA Playu i time postaje dio Xbox i PC Game Pass pretplate.

Velika vijest za ljubitelje Need for Speed serijala jest da je igra nedavno ažurirana na “Vol. 3” verziju s mnogo popravaka i optimizacija. Posebno su se posvetili PC verziji igre, dodajući nove opcije i poboljšavajući performanse. Sada je moguće odabrati doba dana u Free Roam modu, teleportirati se izravno u garažu ili na Meetup lokacije te pregledavati izgled lika prije kupovine odjeće.

Ovaj dolazak na Xbox i PC Game Pass pretplate pruža igračima priliku da uživaju u svijetu brzine i adrenalina bez dodatnih troškova. Svi pretplatnici će moći istražiti Need for Speed Unbound i sudjelovati u intenzivnim utrkama i akcijskim događajima.

Igrači mogu očekivati mnogo uzbuđenja dok jure kroz gradske ulice i postaju vodeći trkači. Novi sadržaj i ažuriranja donose dodatne mogućnosti za personalizaciju i unapređivanje automobila, kao i sudjelovanje u online natjecanjima s drugim igračima.

Spremite se za nevjerojatne utrke, adrenalin i mnogo sati zabave jer Need for Speed Unbound stiže na Xbox i PC Game Pass. Iskoristite ovu priliku da se pridružite svijetu brzine i postanete najbolji trkač u gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice