Home » Igre » Company of Heroes 3:Operation Sapphire Jackal

Company of Heroes 3:Operation Sapphire Jackal

Sega i Relic Entertainment objavili su da Company of Heroes 3 dobija novo ažuriranje pod nazivom Operation Sapphire Jackal.

Prvo veliko ažuriranje igre uključuje dnevne i nedjeljne izazove za igrače da se takmiče iu multiplayeru i u ko-modovima. Ovi izazovi uključuju zadatke kao što su uništavanje 50 vozila protutenkovskim topovima i sticanje 50 veteranskih činova s ​​pješadijom Wehrmachta. Dovršavanjem ovih izazova igrači će zaraditi Merit, valutu koja se može zaraditi u igri i koja se može koristiti za otključavanje kozmetike.

Ova nova kozmetika u igri može se koristiti za prilagođavanje jedinica i vojski u modovima za jednog igrača i za više igrača. Također se mogu otključati putem War Bonds-a, valute koja se može kupiti u igri, zajedno sa Merit valutom u igri. Ratne obveznice se mogu zaraditi samo kupovinom paketa ratnih obveznica.

“Jedan od naših ciljeva s In-Game Store-om je osigurati da uvijek postoji uravnotežena mješavina dostupnog i plaćenog sadržaja, tako da igrači mogu birati kako će koristiti trgovinu, i da postoji sadržaj koji je dostupan svima” Ovo će se odnositi na sve u prodavnici kada bude lansirano i kako budemo napredovali.”

Company of Heroes 3 je lansiran 23. februara za PC, dok verzije za PS5 i Xbox Series X|S dolaze kasnije ove godine.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice