Home » Igre » Remake Resident Evil 4 na prvom mjestu prodaje u Britaniji

Remake Resident Evil 4 na prvom mjestu prodaje u Britaniji

Remake igre Resident Evil 4 je bio najveći novi lansirani naslov prošle sedmice

Prema najnovijim nedjeljnim tablicama prodaje fizičkih primjeraka u Velikoj Britaniji (preko GamesIndustry), debitirao je na prvom mjestu. To je osmo najveće fizičko lansiranje serijala do danas u toj regiji i prodalo se više nego originalni RE4 GameCube izdanje iz 2005. godine za 29%. Od tri nedavna Capcom-ova Resident Evil remakea, jedini je koji je prodan u većem broju od igre na kojoj se temelji.

Međutim, njegove prodajne brojke pri lansiranju su manje u odnosu na neke nedavne Resident Evil igre. Iako su 38% više od lansiranih prodajnih brojki za Resident Evil 3 remake iz 2020. godine, također su 38% niže od Resident Evil 2 remakea iz 2019. godine i 23% niže od Resident Evil Villagea. Međutim, vrijedi napomenuti da ovi podaci ne uključuju digitalne prodaje, gdje se čini da ova igra nadmašuje sve druge naslove iz serijala Resident Evil.

U međuvremenu, WWE 2K23, koja je prošlog tjedna debitirala na vrhu tablica, pala je na četvrto mjesto. Cijelu top 10 listu možete provjeriti u nastavku za tjedan završen 25. ožujka.

No. Title
1. Resident Evil 4 Remake
2. Hogwarts Legacy
3. FIFA 23
4. WWE 2K23
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Call of Duty: Modern Warfare 2
7. Super Mario Odyssey
8. God of War Ragnarok
9. Grand Theft Auto 5
10. Minecraft: Switch Edition

 

Izvor: GamesIndustry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice