Home » Serije/filmovi » Jonathan Krisel u pregovorima da režira Detektiv Pikachu 2

Jonathan Krisel u pregovorima da režira Detektiv Pikachu 2

Čini se da je dugo očekivani nastavak Pokemona: Detektiv Pikachu konačno gurnut naprijed.

Kokreator Portlandije i Basketsa Jonathan Krisel u pregovorima je da režira Detektiv Pikachu 2, a Chris Galletta piše scenario, potvrdio je predstavnik Legendary Entertainmenta za IGN. Deadline je prvi objavio vijest danas.

Razvoj filma bio je prilično težak, jer je nastavak potvrđen još 2019. prije nego što je prvi detektiv Pikachu uopće stigao u kina. Oren Uziel, koji je radio na 22 Jump Street i Mortal Kombat, navodno je napisao film.

Obožavatelji koji se raduju filmu čuli su loše vijesti 2021. godine, međutim, kada je zvijezda Justice Smith aludirala da je film otkazan . “Mislim da moramo samo da sahranimo naše nade. Mislim da se to neće dogoditi,” rekao je on.

Činilo se da se Detektiv Pikachu 2 vratio na pravi put od ranije ove godine , jer je Legendary Entertainment rekao da je nastavak u “aktivnom razvoju”.

Originalni film postao je najbolja adaptacija video igrice svih vremena kada je premijerno prikazan 2019. godine , ali je od tada bio bolji od filmova poput Uncharted filma i Sonic the Hedgehog .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice