Home » Igre » The Password Game

The Password Game

Neala Agarwala i njezina izazovna web igra: The Password Game

Upoznajte Nealu Agarwalu,  autoricu zabavnih web projekata, čije najnovije ostvarenje, igra The Password Game, osvaja internet i izaziva veliku pažnju korisnika diljem svijeta. Ova malena web igrica donosi potpuno novu razinu izazova kada je u pitanju osmišljavanje složenih lozinki.

The Password Game, koju je Agarwala lansirala nedavno, zahtijeva od igrača da smisle lozinku prema određenim pravilima. Ali, ono što je zanimljivo jest da igrač otkriva nova pravila postupno, pa mora prilagođavati svoju lozinku svaki put kad zadovolji prethodne zahtjeve. Svakim novim korakom lozinku je potrebno mijenjati i prilagođavati tako da ispuni sva postavljena pravila. Ova zamršena igra vještine i strpljenja može izazvati frustraciju već nakon 5-6 koraka, iako sve započinje prilično jednostavno…

Da biste riješili ovu zagonetku i stvorili zaista “ludu” lozinku, morat ćete se suočiti s aktualnim Wordle zadatkom, koristiti matematiku, ponekad se poslužiti vanjskim web servisima, razumjeti rimske brojeve, emotikone i pokazati svoje znanje o pravilima šaha. Iako na prvi pogled izgleda nemoguće pobijediti u ovoj igri nakon 10-15 koraka, iznenađujuće je da su se korisnici već u prvim satima nakon objave igre na društvenim mrežama počeli hvaliti vremenom koje su postigli do kraja.

Na kraju, kada napokon dobijete svoju “lozinku”, trebate je brzo prenijeti u novi prozor kako biste je “potvrdili”. Ovaj završni korak, koji je rezervisan samo za najstrpljivije i najupornije, donosi osjećaj ispunjenja. Važno je napomenuti da rješenja u ovoj igri mogu biti potpuno različita, što znači da ne postoji jedinstveno ispravno rješenje.

Ako ste spremni na izazov i želite testirati svoje vještine, svakako isprobajte The Password Game ovdje. Ako uspijete pobijediti, svakako se pohvalite svojim uspjehom na našem forumu i podijelite svoje iskustvo s drugim igračima.

Zabavite se, razvijajte vještine i prihvatite izazov koji

donosi The Password Game, najnoviji projekt Neale Agarwale koji osvaja srca igrača diljem svijeta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice