Home » Igre » Emulacija PlayStation 4 igara na PC-ju: Šta možemo očekivati?

Emulacija PlayStation 4 igara na PC-ju: Šta možemo očekivati?

fotografija:Featured Image Credit: Pixabay

Emulacija PlayStation 4 igara na PC-ju!

Emulacija PlayStation igara na PC platformi postaje sve uobičajenija, ali situacija je različita za PlayStation 4 naslove. Iako će većina Sonyjevih igara na kraju doći na PC nakon ekskluzivnosti na PlayStationu, neki naslovi poput Bloodborne-a, Shadow of the Colossus-a, The Last Guardian-a ili Knack 2 vjerojatno neće biti dostupni na PC-ju. Ipak, postoje emulatori koji pokušavaju omogućiti igranje tih igara na računalu, poput RPCSX emulatora.

RPCSX je novi emulator koji se trenutno razvija, a iza njega je tim koji je već stvorio RPCS3 emulator, koji je najnapredniji emulator za PS3 igre. Unatoč obećavajućim činjenicama, RPCSX se trenutno razvija za Linux operativni sustav, a ne za Windows koji je najpopularniji među PC igračima.

Trenutno stanje RPCSX emulatora je takvo da još nije moguće pokrenuti nijednu PS4 igru, ali to je očekivano s obzirom na početnu fazu razvoja. Potrebno će proći još mnogo vremena prije nego što emulacija PS4 igara postane moguća. Međutim, trenutno je vjerojatnije da ćemo zaigrati Bloodborne s 60 sličica u sekundi putem emulacije nego službenim putem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice