Home » Serije/filmovi » Koliko je “Barbie” zaradio, i da li će biti nastavak?

Koliko je “Barbie” zaradio, i da li će biti nastavak?

barbi najuspješniji film margot robbie
MARGOT ROBBIE Jaap Buitendijk/Warner Bros.

Barbie: Film koji je Margot Robbie lansirao u zvjezdane sfere

Film “Barbie” je postao nevjerojatan hit. U samo 10 dana od premijere, film je zaradio 775 miliona dolara, čime je postao najuspješniji film koji je Margot Robbie snimila u svojoj karijeri. Film je nadmašio zaradu filma Odred samoubica, koji je 2016. godine zaradio 746 miliona dolara.

 

Osim što je komercijalni uspjeh, film je i dobio pozitivne kritike od strane publike i kritike. Na IMDb-u, film je ocijenilo 150.000 ljudi, a dobio je ocjenu 7,5. Publika je film pohvalila za humor, originalnost i pozitivnu poruku.

S obzirom na uspjeh filma, mnogi su se zapitali da li će biti snimljen nastavak. Međutim, redateljica Greta Gerwig je u nedavnom intervjuu za The New York Times otkrila da trenutno ne planiraju snimati nastavak.

“Napravio sam film koji sam želio napraviti. Ne bih želio nikome uništiti san, ali meni je ovo tačka, ta mogućnost je nula”, rekao je Gervig.

Iako nema nastavka, film “Barbie” je svakako postigao veliki uspjeh i Margot Robbie je lansirao u zvjezdane sfere. Ostaje nam da se nadamo da ćemo jednog dana dobiti priliku vidjeti još avantura ove popularne lutke na velikom platnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice