Home » Serije/filmovi » Kako “hakovati” Netflix?

Kako “hakovati” Netflix?

Netflix gledaoci kažu da im se životi promijenili na bolje nakon što su ukucali kod '9875'

Netflix gledaoci kažu da su im se životi promijenili na bolje nakon što su ukucali kod ‘9875’

Gledaoci Netflixa su otkrili trik koji bi mogao olakšati njihovo iskustvo pretraživanja na platformi. Koristeći kod “9875”, korisnici mogu pronaći sve dokumentarne filmove o pravom kriminalu na Netflixu.

Kod je otkrio korisnik TikToka @kaylamarie_xo, koja je objavila video u kojem objašnjava kako ga koristiti. U videu, ona kaže da je kod “9875” šifra za žanr dokumentarnih filmova o pravom kriminalu na Netflixu.

Nakon što unesete kod u traku za pretraživanje, svi dokumentarni filmovi o pravom kriminalu na Netflixu će se pojaviti na ekranu. Ovo je korisno za gledaoce koji žele da pronađu određeni dokumentarni film ili koji jednostavno žele da gledaju dokumentarne filmove o pravom kriminalu.

Mnogi korisnici su se odazvali komentarima i rekli da je kod “9875” “promena igre”. Neki su rekli da su sada u mogućnosti da pronađu dokumentarne filmove o pravom kriminalu koje su ranije propustili, a drugi su rekli da im je kod olakšao pronalaženje novih dokumentarnih filmova o pravom kriminalu da gledaju.

Ako ste ljubitelj dokumentarnih filmova o pravom kriminalu, onda je kod “9875” obavezno isprobati. Može vam uštedjeti vrijeme i trud pri pretraživanju Netflixa.

@lozlinz Netflix hack for all you crime bingers #netflix #crime #thankyou ♬ Black Eyed Peas Imma Be – uh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice