Home » Serije/filmovi » Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones strike adorable pose for Cannes Red Carpet

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas: Ljubavna Priča koja Traje Decenijama

Holivudski parovi često privlače pažnju javnosti, ali među njima se ističe posebna priča o ljubavi i trajanju. Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su upravo takav par koji je proslavio 23. godišnjicu braka u novembru prošle godine, a njihova ljubav i dalje plamti s istom strašću kao i prvog dana.

Ova čuvena Oskarovka nedavno je podijelila romantičnu scenu sa svog ljetovanja na svom Instagram profilu. Fotografija je uhvatila trenutak s njenim suprugom Michaelom Douglasom, a prateći opis je bio poznati citat iz kultnog filma koji je dirnuo mnoge.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas trenutno borave u Italiji, gdje provode ljetni odmor. Njihove svakodnevne objave s odmora oduševljavaju pratioce, ali posebno je bila posebna romantična fotografija ove slavne 53-godišnje Velšanke sa njenim 25 godina starijim suprugom.

Ova fotografija i njen prateći citat podsjećaju nas na to da prava ljubav ne poznaje godine niti vreme. Njihova priča je inspiracija mnogima da vjeruju u trajnu i snažnu vezu, čak i u svijetu glamura i javnih ličnosti.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su živi dokaz da ljubav može prevazići sve prepreke i izazove, te ostati snažna i duboka kroz godine. Njihova priča ostaje inspirativna i podsjetnik da prava ljubav nikada ne blijedi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice