Home » Igre » Grand Theft Auto 6 datum izlaska!

Grand Theft Auto 6 datum izlaska!

Grand Theft Auto 6 Možda dolazi 26. Oktobra, Prema Leakeru

Igrečki svet nestrpljivo iščekuje sljedeći veliki naslov od Rockstar Gamesa, Grand Theft Auto 6. Nedavno je online “leaker” Chris Marx izneo tvrdnje da će igra biti zvanično predstavljena 26. oktobra ove godine.

Marx je poznat po tačnim informacijama iz prošlosti, uključujući curenje informacija o igrama kao što su Payday 3 i Dragon’s Dogma II, što dodaje određenu količinu kredibiliteta njegovim tvrdnjama. Ipak, važno je napomenuti da se radi o neslužbenim informacijama i da je ovo još uvijek područje spekulacija.

U proteklom vremenu, pojavilo se mnogo glasina vezanih za Grand Theft Auto 6, uključujući informacije o igračkim likovima, mehanici putovanja i drugim aspektima igre. Sve te informacije ostaju u domenu nagađanja dok Rockstar Games ne iznese službene podatke. Također, postoji mišljenje da će marketing za ovu igru biti znatno intenzivniji u usporedbi s prethodnim naslovima, ali i da će trajati kraće, što bi moglo značiti da je zvanično otkrivanje igre bliže nego što se možda pretpostavljalo.

Zanimljivo je napomenuti da je objava Chrisa Marxa na Twitteru brzo uklonjena nakon što je postavljena. U svakom slučaju, vreme se približava navedenom datumu, pa ćemo uskoro saznati da li su ove spekulacije tačne ili ne. Fanovi serijala GTA sigurno će biti uzbuđeni da čuju službene informacije o Grand Theft Auto 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice