Home » Igre » Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto 6-normalica.com

Grand Theft Auto 6 (GTA 6) mogao bi biti službeno najavljen ove sedmice, a prvi trejler stiže u decembru kako bi proslavio 25. godišnjicu Rockstar Gamesa.

Vijest dolazi od Bloombergovog Jasona Schreiera, koji tvrdi da su izvori povezani sa projektom otkrili planove za najavu GTA 6 kao dio proslave 25. godišnjice studija. Schreier navodi: “Kompanija planira objaviti trejler za Grand Theft Auto VI sljedećeg mjeseca kako bi proslavila 25. godišnjicu Rockstara.” Glasnogovornik Rockstara još nije komentirao ovu vijest.

Iako je GTA 6 jedna od najiščekivanijih igara u posljednjih nekoliko godina, Rockstar Games su šutjeli o projektu, uz masovno curenje informacija koje otkriva značajan dio igre. Čini se da će očekivanja igrača konačno biti ispunjena ovog decembra kada bude objavljen trejler.

Detalji o samoj igri su još uvijek obavijeni velom tajne, iako su procurile informacije o potencijalnoj ženskoj protagonistici i mogućnosti da dva glavna lika, muškarac i žena, sudjeluju u pljačkama i avanturama sličnim Bonnie i Clydeu. Sve će biti jasno kada trejler bude konačno predstavljen.

Za najnovije vijesti i informacije o GTA 6, ostanite sa nama i pratite naš portal. Pročitajte više na linku i budite među prvima koji će saznati sve detalje o najnovijem Grand Theft Auto!

Vrh stranice