Home » Igre » Fortnite s virtuelnim koncertom Eminema!

Fortnite s virtuelnim koncertom Eminema!

Eminem u fortnite-Normalica.com.jpg

Čuveni američki reper Eminem, čije je pravo ime Marshall Mathers, navodno će održati najveći virtuelni koncert u Fortniteu, a to bi moglo biti veliko finale četvrte sezone pod nazivom The Big Bang.

Iako zvanična potvrda tek treba da dođe, internet rudari kopajući po fajlovima otkrili su nagoveštaje da će se Eminem pridružiti ekskluzivnom klubu muzičara koji su već nastupali u Fortniteu, kao što su Marshmello, Travis Scott i Ariana Grande.

Eminemov virtuelni koncert, ako do njega dođe, vjerovatno će označiti spektakularan kraj četvrte sezone, planirane za subotu, 2. decembra u 20 sati, pod nazivom Veliki prasak. Epic Games je najavio događaj kao početak novog poglavlja za Fortnite i upozorio igrače na korištenje svjetlosnih efekata koji mogu izazvati napade kod epileptičara.

Iako zvanične informacije nedostaju, glasine otkrivaju potencijalne nove karakteristike u petoj sezoni, uključujući crossover sa LEGO-om i dolazak Rhythm moda s muzikom umjetnika kao što su Lady Gaga, Linkin Park i Imagine Dragons.

Za najnovije informacije i potvrdu Eminemovog dolaska pratite naš portal. na facebooku

Vrh stranice