Home » Serije/filmovi » Fanovi ‘Sam u kući’ Žele Stvaranje Izmišljenog Filma iz Legendarne Scene

Fanovi ‘Sam u kući’ Žele Stvaranje Izmišljenog Filma iz Legendarne Scene

Jedna od najupečatljivijih scena iz kultnog božićnog filma “Sam u kući” uključuje rečenicu “Zadrži ostatak, prljava životinjo” (keep the change, ya filthy animal). Ova rečenica potječe iz crno-bijelog izmišljenog filma “Angels With Filthy Souls”, koji Kevin McCalister gleda u udobnosti svoje fotelje.

U toj legendarnoj sceni, gangster po imenu Johnny suočava se s nezgodnim Snakesom, a rasprava kulminira pucnjavom. Kevin koristi ovu scenu za svoje trikove, uključujući odbijanje pljačkaša i zavaravanje dostavljača pizze.

No, ono što fanovi sada otkrivaju jest da film “Angels With Filthy Souls” zapravo ne postoji. Ta spoznaja potaknula je obožavatelje da izraze želju za stvaranjem ovog izmišljenog filma, želeći vidjeti više Johnnyjevih avantura i dinamike iz svijeta koji je osvojio njihova srca.

Ovaj neočekivani zaokret u obožavanju “Sam u kući” svjedoči o snažnom utjecaju pojedinih scena na publiku te želji zajednice da proširi priču koja je postala klasik. Hoće li se izmišljeni film ikada ostvariti ili ostati san fanova, ostaje vidjeti. U međuvremenu, rečenica “Zadrži ostatak, prljava životinjo” i dalje ostaje ukorijenjena u božićnom duhu mnogih gledatelja diljem svijeta.

Vrh stranice