Home » Serije/filmovi » Lift” s Kevinom Hartom Postao Najgledaniji Film na Netflixu

Lift” s Kevinom Hartom Postao Najgledaniji Film na Netflixu

U nedavnom razdoblju, film “Lift” s Kevinom Hartom debitirao je na Netflixu i brzo zauzeo prvo mjesto globalnih trendova na platformi.

Iako je postigao značajan uspjeh među gledateljima, film nije prošao nezapaženo među kritičarima, što rezultira podijeljenim reakcijama i raznolikim ocjenama.

Popularnost među gledateljima: Nedavno lansiran na Netflixu, “Lift” je u kratkom vremenu postao najgledaniji film na ovoj platformi. U glavnoj ulozi je Kevin Hart, koji je okupio ekipu talentiranih glumaca, uključujući Gugu Mbatha-Raw, Vincenta D’Onofria, Úrsulu Corberó, Billyja Magnussena, Viveika Kalru, Yun Jee Kim i Sam Worthington. Radnja filma vodi gledatelje kroz svijet međunarodne kriminalne bande koja pokušava izvesti hrabar plan – ukrasti 500 miliona dolara iz putničkog aviona. Ova visoko očekivana komedija s elementima akcije privlači gledatelje svojom intrigantnom premisom i atraktivnim ansamblom.

Kritike kritičara: Unatoč masovnom uspjehu na Netflixu, film se suočava s kritikama kritičara. Ocjene na popularnim recenzentskim platformama poput IMDb-a (5,5/10) i Rotten Tomatoesa (29%) ukazuju na podijeljene reakcije. Kritike se odnose na nedostatak originalnosti, dosadu te nedorečenost radnje. Iako je Hart pohvaljen zbog svoje karizme, film se suočava s izazovima u pogledu kvalitete priče i uzbudljivosti.

Dugoročni uspjeh i ekspanzija: S obzirom na značajnu gledanost na Netflixu, “Lift” ostaje na vrhu globalnih trendova, no pitanje je hoće li kritike utjecati na njegov dugoročni uspjeh. Planirana ekspanzija filma na Netflixu ukazuje na nastojanje zadržavanja pažnje gledatelja i daljnje širenje popularnosti. Vrijeme će pokazati može li film održati svoju trenutačnu gledanost ili će kritike imati dublji utjecaj.

U konačnici, “Lift” s Kevinom Hartom predstavlja intrigantan primjer kako popularnost među gledateljima može biti izražena unatoč podijeljenim kritikama, dok će sam film nastaviti privlačiti pažnju gledatelja na Netflixu.

 

Vrh stranice