Home » Tehnologija » Otkrijte čaroliju kodiranja u Logiscoolu: gdje mladi umovi cvjetaju

Otkrijte čaroliju kodiranja u Logiscoolu: gdje mladi umovi cvjetaju

Otkrijte čaroliju kodiranja u Logiscoolu – Učenje i zabava ruku pod ruku

Otkrijte radost kodiranja u Logiscoolu, mjestu gdje entuzijazam za tehnologiju pretvaramo u svakodnevnu avanturu! U Logiscoolu, mladi entuzijasti za kodiranje s osmijesima širokim kao njihovi monitori započinju svoje uzbudljivo putovanje u svijet tehnologije.

Da li možeš riješiti naš kviz?

/4

Logiscoolov kviz znanja!

Otkrijte radost kodiranja u Logiscoolu!

1 / 4

Šta je algoritam?

A) Stranica na internetu
B) Uputstvo korak po korak za rješavanje problema
C) Tip računarskog virusa
D) Aplikacija za crtanje

2 / 4

Šta je internet?

A) Vrsta deserta
B) Globalna mreža koja povezuje milione računara
C) Knjiga

3 / 4

1. Koja je glavna funkcija računara?

A) Kuhanje
B) Računanje i obrada informacija
C) Vrtlarenje

4 / 4

2. Koji uređaj se koristi za pokazivanje i klikanje na stvari na ekranu računara?

A) Tastatura
B) Džojstik
C) Miš

Your score is

0%

Šta kažu naši veseli polaznici? Polaznici Logiscoola dijele svoje iskustvo s oduševljenjem. Rečenice poput “Volim biti ovdje svaki dan!” i “Super je što mogu učiti s djecom mojih godina!” su uobičajene među djecom. Mnogi ističu da im Logiscool pomaže da “šire svoj mozak” i izražavaju želju da provode još više vremena učeći ovdje.

Zašto odabrati Logiscool? Logiscool nije samo mjesto za učenje kodiranja; to je zajednica gdje mladi umovi cvjetaju zajedno. Naš kurikulum je dizajniran tako da tehnologija postane zabavna i pristupačna, osiguravajući da se svako dijete osjeća dobrodošlo i uključeno.

Pogled u njihov svijet: Djeca u Logiscoolu nisu samo učenici; oni su istraživači na putu gdje mašta susreće tehnologiju. Ne uče samo kodirati; uče kreirati, rješavati probleme i sanjati o svijetloj budućnosti.

Pridružite se pokretu! Doživite radost i uzbuđenje gledajući svijet kroz oči naših polaznika. Oni ne uče samo vještine koje će im koristiti u budućnosti; oni uživaju u svakom trenutku svog putovanja. Slavimo njihovo putovanje i ohrabrimo ih da nastave istraživati beskrajne mogućnosti kodiranja!

Vrh stranice