Home » Serije/filmovi » Beverly Hills Cop 4: Axel Foley se Vraća!

Beverly Hills Cop 4: Axel Foley se Vraća!

Eddie Murphy kao Axel Foley u "Beverly Hills Cop: Axel F"

Eddie Murphy se vraća svojoj legendarnoj ulozi Axela Foleyja u najnovijem nastavku “Beverly Hills Cop: Axel F”. Ova dugoočekivana komedija premijerno će biti prikazana na Netflixu u ljeto 2024, 30 godina nakon posljednjeg filma iz serijala. Film obećava spoj akcije, komedije i nostalgije, što će sigurno oduševiti stare i nove fanove.

Glumačka Postava i Zaplet

U novom filmu, uz Eddieja Murphyja, vraćaju se i poznata lica kao što su Judge Reinhold i John Ashton, dok se glumačkoj postavi pridružuju Taylour Paige i Joseph Gordon-Levitt. Taylour Paige tumači ulogu Foleyjeve otuđene kćerke Jane, dok Gordon-Levitt glumi detektiva Bobbyja Abbotta, Janeinog bivšeg momka i Foleyjevog novog partnera. Radnja filma se vrti oko prijetnji Janeinom životu, što je prisiljava da udruži snage sa svojim ocem i starim prijateljima kako bi otkrili zavjeru u Beverly Hillsu​ (Wikipedia)​​ (EW.com)​.

Modernizacija i Produkcija

Redatelj Mark Molloy preuzeo je režiju filma, a scenarij su napisali Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten. Film će uključivati nove, modernizirane vizuale, ali će zadržati duh originalnih filmova. Eddie Murphy je izjavio da se veseli povratku ulozi Axela Foleyja nakon godina snimanja porodičnih filmova, dodajući da je vrijeme za povratak “uličnom” tipu lika koji je obilježio njegovu ranu karijeru​ (Wikipedia)​.

“Beverly Hills Cop: Axel F” donosi uzbuđenje i nostalgiju, kombinirajući staru ekipu sa novim likovima i modernim zapletom. Premijera na Netflixu ovog ljeta sigurno će privući pažnju kako starih fanova, tako i nove publike željne dobrog starog akcijskog humora.

Vrh stranice