Home » Serije/filmovi » Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Pregled prvih reakcija

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Pregled prvih reakcija

Izvor fotografije:Marvel

Ant-Man and the Wasp: Quantumania je imala svoju svjetsku premijeru, što znači da je nekolicina sretnika rekla svoje mišljenje o Marvelovom debiju Faze 5. Prve reakcije su uglavnom bile pozitivne na nastavak, uz mnogo pohvala za Jonathana Majorsa kao Kanga .

Također znamo da očekujemo dvije scene nakon filma kao najavu  za novi Marvel film, kao i nadaleko hvaljeno uvođenje MODOK – a. U nastavku pogledajte neke od reakcija.

“Nekako #AntManAndTheWaspQuantumania uspjeva da bude VIŠA raskošnija i tripovanija od Dr. Strangea sa izgradnjom svijeta koju NISAM očekivao od trećeg filma u nizu”, piše kritičar Grae Drake. “Humor i šarm koji volimo i koji smo očekivali, ali bez mnogo akcije. Također: NISTE SPREMNI ZA MODOK.”

“Marvelov #AntManAndTheWaspQuantumania je snažan početak faze 5”, dodaje Steven Weintraub iz Collidera. “Sada razumijem zašto se zove #Quantumania. Jonathan Majors je odličan kao Kang i jedva čekam da vidim kuda sve ovo ide. Dvije scene nakon filma su vrlo dobre.

Piše filmski kritičar Fico Cangiano: “#AntManAndTheWaspQuantumania je najbolja iz trilogije. Veći ulozi, opasnosti i posljedice. Takođe ima jednog od najboljih MCU negativaca u #Kangu. Čim #JonathanMayors uđe, to je njegova emisija. Kang je zastrašujući mršavi zli multiverse big baddie. Također, dvije cool scene nakon kredita za film.”

Ant-Man and the Wasp: Quantumania izlazi 17. februara 2023. I dok mi obični smrtnici čekamo da kao odani subjekti Marvelovi odemo u kino i pogledamo film i te dvije “misteriozne” scene na koje ćemo na poslijetku reći “meh“doći ću i to gledati ostajte mi zdravo i utopljeno. Evo od normalice trejler filma na kafu…ne,ne ništa niste dužni i ništa ne morate plaćati.

Izvor videa:Marvel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice