Home » Serije/filmovi » Dexter: Origins i Nova Krv – Druga Sezona

Dexter: Origins i Nova Krv – Druga Sezona

Spremite se za povratak u svijet Dextera . Showtime je objavio produkciju za novu seriju pod nazivom Dexter: Origins Prednastavak će gledaoce vratiti u prošlost na početke načina ubijanja Dextera Morgana. U međuvremenu, druga sezona Dexter: Nova krv je u pripremi. Priča bi pratila Dexterovog sina Harisona dok se nosi sa svojom potrebom da ubije dok živi u Njujorku.

U glavnim ulogama Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julia Jones, Jack Alcott, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Clancy Brown i David Magidoff, prva sezona Dexter: New Blood pokazala je Dextera (Hall) kako živi novim životom u izmišljenom gradu u Njujork. Dok je tamo, ponovo se susreće sa svojim sada već odraslim sinom (Alcottom).

Druge emisije vezane za Dextera su također u razvoju, uključujući onu koja bi se fokusirala na rane dane Trinity Killera, kojeg je igrao John Lithgow u originalnoj Dexter seriji.

 

Showtime je otkrio više o svojim planovima za Dexter Universe u saopštenju za javnost.

 

Emisija je postala jedna od najcjenjenijih serija na televiziji, zaradivši višestruke nominacije za Emmy za najbolju televizijsku dramsku seriju, kao i prestižnu nagradu Peabody 2008. godine, a dva puta je proglašena jednom od 10 najboljih televizijskih serija AFI-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice