Home » Igre » Sea of Stars: Dugo očekivani JRPG tačan datum objavljivanja

Sea of Stars: Dugo očekivani JRPG tačan datum objavljivanja

seaofstarsgame.co of America

Sea of ​​Stars, dugo očekivani JRPG nastavak od strane Sabotage Studia, konačno ima tačan datum objavljivanja: 29. avgust 2023.

 

Datum izlaska je otkriven tokom nedavnog Nintendo Directa, a činjenica da ovo nije bio prvi Nintendo događaj na kojem je bio pominjan Sea of ​​Stars – šuškalo se tu i tamo i na prethodnom Nintendo Indie Showcase-u –,a to ujedno pokazuje koliko dugo su fanovi čekali od Kickstarter ulaganja do konačne ige.

Zaljubljenici žanra RPG potezne borbe igara neće morati dugo čekati da barem isprobaju igru prije stvarnog izlaska. Uoči svog ljetnjeg lansiranja, Sea of ​​Stars od  8. februara, dobija besplatnu demo verziju na Switchu. Demo je do sada najavljen samo za Switch, ali datum izlaska demo verzije za PC i PlayStation je kako kažu vrlo blizu.

Ako ste propustili ovaj određeni brod, najbolje je da znate da Sea of ​​Stars izgleda kao jedan od najboljih JRPG-a koje smo imali u neko vrijeme. Ponosno inspirisan Chrono Triggerom i smješten u istom univerzumu kao i The Messenger, Sea of ​​Stars obećava taktičku, taktilnu poteznu borbu gdje su mjerenje vremena i ciljanje ključni za učinkovite napade. Možete pritisnuti akcijsko dugme u pravom trenutku da udarite jače ili efikasnije blokirate i zamijenite aktivne i rezervne likove bez žrtvovanja svog reda.

Prema onome što smo do sada vidjeli, svijet Sea of ​​Stars je također prekrasan, potpuno istraživ uz 2.5D prelazak, i ispunjen interaktivnim elementima kao što su mjesta za pecanje, lonci za kuhanje i slično. Sabotage Studio je takođe obećao full-fat turn-based JRPG koji nema nikakvog grindinga, što je muzika za uši onih koji ne žele da grindaju godinama.

Izvor videa:Nintendo of America

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice