Home » Igre » Take-Two do ožujka 2025. planira izdati 87 igara

Take-Two do ožujka 2025. planira izdati 87 igara

Izvor fotografije:take2games

U najnovijem financijskom izvješću kompanije Take-Two otkriveno je kako će do fiskalne 2025. godine biti izdano 87 novih igara, uključujući Judas (novu igru kreatora Bioshocka Kevina Levinea).

Od ostalih novosti valja izdvojiti kako se Grand Theft Auto V na svim platformama prodao u preko 175 milijuna primjeraka, dok je Red Dead Redemption 2 prešao brojku od 50 milijuna prodanih primjeraka.

Ujedno je otkriveno kako će biti poduzete mjere štednje, koje uključuju moguće otkaze djelatnika, manji budget za nove igre i moguća otkazivanja nenajavljenih naslova.

Take-Two u nadolazećim godinama vidi priliku za rast profita. Uz Grand Theft Auto VI koji će sasvim sigurno oboriti sve moguće rekorde, nove prigode vide se u live service igrama, cloud gamingu, esportu i uvođenju pretplate koja će donijeti posebne benefite igračima.

Što se tiče  igara nakon 2025. godine, tu nije bilo otkrivenih nikakvih informacija. Za očekivati je da je započet rad na next gen projektu koji će izaći  između 2027. – 2028. godine na PlayStation 6 i Xbox Next konzolama. 

Autor teksta:Martin Perušić

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice