Home » Igre » Call of Duty Warzone 2.0 – Ashika Island i kada izlazi?

Call of Duty Warzone 2.0 – Ashika Island i kada izlazi?

Izvor fotografije:.Activision

S početkom druge sezone koja je jedno 2 metra iza ugla, Activision je podijelio ono što fanovi Call of Dutyja mogu očekivati ​​od Warzone 2.0 15. februara. Kao što je ranije rečeno, ažuriranje će predstaviti Ashika Island

Ashika Island koji je dio je malog arhipelaga koji se nalazi na nepoznatoj lokaciji, negdje u APAC (azijsko-pacifičkom) regionu. Najnovije poruke ukazuju da se ostrvo koristi kao čvorište za Ultranacionalističku Konni grupu, uključujući transport hemijskog i biološkog oružja. Otok je ujedno i predstavljanje nove mape za koju će se igrači boriti.

 Crpeći inspiracijom u Japanu, bojno polje označava povratak moda Warzone’s Resurgence. Režim omogućava vašem operateru da se ponovo pojavi više puta po jednom meču, pod uvjetom da je barem jedan od vaših saigrača još uvijek živ. Možete skratiti odbrojavanje prije nego što se vaš član tima vrati radeći stvari poput uklanjanja neprijateljskih igrača.

Call of Duty mapa puta

Izvor fotografije:.Activision

Znamenitosti ostrva Ašika uključuju feudalni zamak sa prolećnim cvetovima trešnje i olupine dva teretna tankera. Nastavljajući sa japanskom temom, Activision dodaje Restore Honor, ekskluzivnu karakteristiku za mapu koja vam omogućava da zaradite nešto novca i inteligencije u igri tako što ćete podići oznaku psa koju igrač ostavlja iza sebe kada prvi put umre tokom meča. Novi sezonski događaj “Put Ronina” omogućava vam da dobijete predmete, uključujući amajliju za oružje, ispunjavanjem izazova po uzoru na samurajski Bushido kod.

Kompletnu listu promjena koje dolaze u Warzone 2.0 , kao i sve što Activision donosi u Modern Warfare II , možete pročitati na Call of Duty blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice