Home » Igre » Atomic Heart Sve što treba znati

Atomic Heart Sve što treba znati

Izvor fotografije:Steam

Atomic Heart odvija se tokom izmišljene verzije alternativne stvarnosti Facility 3826.

Nakon pronalaska posebne supstance nazvane Polimer 1936. godine, naučnik Dimitri Sečenov je pokrenuo ogromnu mrežu vještačke inteligencije pod nazivom „Kolektiv“. Cilj je bio stvoriti AI pomoćnike koji bi ljudima mogli olakšati živote oslobađajući ih od ručnog rada. Dobra vijest je da je radio skoro 2 decenije prije nego što su stvari krenule nagore.

Igra se razvija tokom lansiranja “Kollektiva 2.0” i novog uređaja nazvanog “Misao” koji bi omogućio ljudima da kontrolišu mrežu koristeći svoj um. Nažalost, lansiranje je sabotirano i kao rezultat toga, roboti su počeli da napadaju ljude što je dovelo do stotina smrti.

Igrate kao najbolji agent Sečenova, major Nečajev zvani P-3. Nečajev je dobio ime po trećem od otkrivenih radioaktivnih elemenata, plutoniju, elementu koji mu je umalo oduzeo život nakon laboratorijskog izlaganja. Cijelo iskušenje je ostavilo P-3 s fragmentiranom memorijom, PTSP-om, ali on i dalje zna kako da obavi posao na bilo koji način. Kao P-3, šaljete se u strogo tajnu vojnu bazu Facility 3826 kako biste istražili incident i obnovili neuronsku mrežu.

Atomic Heart je pucačina iz prvog lica, akciona igra uloga, tako da možete očekivati ​​da ćete ispaliti puno metaka tokom svog vremena igranja od otprilike 25 sati. Unutar vašeg arsenala nalazi se mješavina najnovijih dostignuća u oružju za blisko i dalekometno oružje iz Sechenova i Facility 3826. Ova lista uključuje alate poput oštre sjekire, modificirane električne puške i najvažnije polimerne rukavice. Ako ste upoznati s igrama kao što je Bioshock, onda bi snaga ove rukavice mogla zvučati slično sposobnostima u toj igri jer ćete moći pucati strujom, ledom i pokrenuti telekinezu pravo iz vrhova prstiju P-3. Unutar rukavice živi Char-Les, pomoćnik AI koji će pružiti priču, ciljeve i tajne, kao i skenirati područje i hakirati druge robote.

Izvorvidea:xbox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice