Home » Igre » Šta je Project Nomad?

Šta je Project Nomad?

Izvor fotografije:insider-gaming

PlayStation 5 dobiva nove bežične slušalice?

 

Insajderske informacije otkrivaju kako Sony navodno radi na novim bežičnim slušalicama.

Prema upućenim izvorima, kodno ime za neotkriveni proizvod je Project Nomad.  Prema specifikacijama radit će se o standardnim bežičnim slušalicama koje neće previše odstupati od uobičajenih uređaja dostupnih na tržištu. Glasine kažu kako će baterija s jednim punjenjem izdržati 5 sati, odnosno jedan sat manje od postojećih WF-1000XM3 slušalica.

To nije jedini novitet koji Sony navodno priprema. Isti izvor tvrdi kako će paralelno u prodaju stići bežični headset kodnog imena Voyager inspiriran Inzone H7 headsetom. Oba uređaja će dolaziti s punjačem koji će služiti i za nadogradnju softvera.

Insajderi tvrde kako će nove slušalice u prodaju stići na jesen 2023. godine kada i novi model PlayStation 5 konzole. Službeno predstavljanje trebalo bi se dogoditi Sony nije potvrdio, niti opovrgnuo ove tvrdnje.

Kao što je uobičajeno, kompanija ne komentira neslužbene informacije otkrivene iz anonimnih i/ili sumnjivih izvora. Očekivano predstavljanje novih uređaja bit će tijekom nadolazećih State of Play prezentacija tijekom krajem svibnja ili početkom lipnja.

Autor teksta:Martin Perušić

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice