Home » Serije/filmovi » Nakon Breaking Bad i Better Call Saul, Bob Odenkirk ponovo radi

Nakon Breaking Bad i Better Call Saul, Bob Odenkirk ponovo radi

Izvor videa:amc+

Nakon što je glumio u serijama Breaking Bad i Better Call Saul, Bob Odenkirk ponovo radi sa TV mrežom AMC na novoj seriji pod nazivom Lucky Hank. Stigao je prvi cjelovečernji trejler i prikazuje Odenkirkovog lika, predsjednika engleskog odjela po imenu Hank, koji ima nešto što se čini kao kriza srednjih godina.

Odenkirkov lik prolazi kroz težak period. Njegov koledž je nedovoljno finansiran, a njegov temperament ga dovodi u nevolje nakon što su ga njegovi studenti krišom snimili kako svoju školu naziva “prestolnicom osrednjosti”. Sljedeće se dešava gomila nesrećnih stvari, uključujući i to da ne spojlujem Evo trejlera:

Izvor videa:amc+

“Profesor Hank Devereaux drži granicu između krize srednjih godina i potpunog sloma, upravljajući neuobičajenim haosom u svom ličnom i profesionalnom životu – čudno dokazuje da izljevi bijesa postaju sve bolji s godinama”, stoji u sinopsisu iz opisa emisije.

Serija je zasnovana na romanu Ričarda Rusa iz 1997. Straight Man. Takođe se pojavljuje Mireille Enos kao Hankova žena i Olivia Scott Welch kao njegova ćerka.

Aaron Zelman (Damages) i Paul Liberstein (Kancelarija) su njeni showrunneri, dok je Odenkirk izvršni producent. Lucky Hank je Odenkirkova prva TV emisija uživo otkako je Better Call Saul završio 2022.

Što se tiče šireg univerzuma Breaking Bada, nisu najavljene nove TV emisije ili filmovi. Međutim, kreator serije Vince Gilligan pravi novu emisiju za Apple TV+ s Rheom Seehorn iz Better Call Saula.

Lucky Hank debituje 19. marta na AMC-u.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice