Home » Igre » Originalne ljute ptice više neće!

Originalne ljute ptice više neće!

Rovio

Originalne ljute ptice više neće biti dostupne za preuzimanje

Rovio je odlučio originalnu Angry Birds igru ukloniti iz Google Play trgovine. Razlog je prilično bizaran – prevelika popularnost. Naime, unatoč tome što je u međuvremenu izdan velik broj nastavaka i spin-off naslova, igrači najviše preuzimaju originalnu igru.

Time se Roviu smanjuju potencijalni prihodi, odnosno pokazalo se kako igrači nisu pretjerano zainteresirani za novije Angry Birds mobilne naslove koji sadržavaju mikrotransakcije.  Korisnici koji su preuzeli igru moći će je igrati i dalje nakon što postane nedostupna. Svi ostali morat će preuzeti nove nastavke.

Zanimljivo, na App Storeu originalni Angry Bird neće biti uklonjen, već će promijeniti ime u manje atraktivno. Po novome ljute ptice će se tamo zvati Red’s First Flight. Time će se smanjiti broj preuzimanja, naime računa se kako će zainteresirani igrači teže pronaći igru.

Ovo je potez bez presedana. Ne događa se baš često da se starije popularnije uklanjaju iz digitalnih trgovina, odnosno postaju teže dostupne. Vrijeme će pokazati koliko je ovo ispravna odluka.

Do tada imate njihov film,pa se sigurno nećete ljutiti kao one.

Izvor videa:Sony

Autor članka:martin.perusic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice