Home » Igre » Sons of the Forest – Nevjerovatni brojevi prodaje prvog dana

Sons of the Forest – Nevjerovatni brojevi prodaje prvog dana

Izvor fotografije:steam

Sons of the Forest je jučer objavljen u stanju rane dostupnosti na Steam platformi i u svega dvadeset i četiri sata otkako je lansiran, postigao je zadivljujuće, gotovo neočekivane brojke.

Na Steam platformi, Sons of the Forest je zabilježio (u vrijeme pisanja) vrhunac igrača od 350.000. Za usporedbu, Grand Theft Auto V je najveći broj istovremenih igrača na Steam-u dostigao s nešto više od 360.000.

No, to nije sve, Sons of the Forest je također imao vrhunsku gledanost na Twitch-u od 769.000 gledatelja, što nadmašuje vrhunske zapise postavljene od strane popularnih igara poput Modern Warfare II, Apex Legends, Escape From Tarkov i Overwatch 2.

U roku od 24 sata od izlaska, Sons of the Forest je prodan u više od dva milijuna primjeraka.

Sons of the Forest je također zabilježio impresivnu prosječnu ocjenu od 9,1 na Steamu, što ukazuje na visoku kvalitetu igre i zadovoljstvo igrača. Ovo obećava dobru budućnost za igru, posebno kada se uzme u obzir da je još uvijek u ranom pristupu i da razvojni tim Endnight Games namjerava dodati još sadržaja i unaprijediti igru na temelju povratnih informacija igrača.

Sons of the Forest je igra koja privlači pažnju ne samo zbog svojih velikih brojki, već i zbog svoje jedinstvene postavke i atmosfere. Igrači su preuzeli ulogu preživjelih nakon pada aviona u šumi koja krije tajne i opasnosti. Kao što je spomenuto ranije, igra sadrži i AI sistem pratitelja, koji dodaje novu dimenziju igranju i čini igru još zanimljivijom.

Ukratko, lansiranje Sons of the Forest je veliki uspjeh za Endnight Games i obećava sjajnu budućnost za igru. Ako volite survival igre s puno akcije i tajni koje treba otkriti, ovo je igra za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice